Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία Esmart είναι μια νέα επιχείρηση με σκοπό να προσφέρει υψηλού επιπέδου Προϊόντα, Υπηρεσίες, Τεχνική Υποστήριξη & Εξυπηρέτηση πελατών. Οι δραστηριότητες μας συνοψίζονται ως εξής: Εμπόριο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Laptop, Tablet και Αξεσουάρ αυτών. Εμπόριο Ανταλλακτικών Υπολογιστών, μέρη Υπολογιστών όπως μνήμες, επεξεργαστές, σκληροί δίσκοι κτλ. Εμπόριο Δικτυακών Προϊόντων όπως Routers, Switches, Lan Cards κτλ Εμπόριο σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Smartphones και αξεσουάρ αυτών. Επισκευή & Αναβάθμιση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, επισκευή Κινητών Τηλεφώνων, Smartphones, Tablets και άλλων Ηλεκτρονικών Συσκευών. Επίσης ασχολούμαστε με την κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων.

Στην εταιρεία μας εργάζονται υπεύθυνα άτομα με μεγάλη εμπειρία στο χώρο. Επικοινωνήστε μαζί μας, να μας συμβουλευτείτε και να σας εξυπηρετήσουμε! Οι συνεργάτες μας είναι εταιρείες που δραστηριοποιούνται πολλά χρόνια στο αντικείμενο την πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών. Το δίκτυο των συνεργατών μας δεν περιορίζεται στην Ελληνική αγορά αλλά επεκτείνεται σε όλη την Ευρώπη. Προσπαθούμε να συνάπτουμε σχέσεις και να διευρύνουμε τις δραστηριότητες μας με σκοπό να επωφελείται ο τελικός καταναλωτής.

Στοχεύουμε να σας δώσουμε την καλύτερη λύση στο κόστος που επιθυμείτε, να μεγιστοποιήσουμε το βαθμό Απόδοση προς Τιμή και να συνάψουμε μακροχρόνιες σχέσεις με κάθε μας πελάτη. Δεν επιθυμούμε να σας πουλήσουμε ένα προϊόν ή μία υπηρεσία αν δεν πληροί στο ακέραιο τις ανάγκες σας. Εκτιμούμε να διατηρούμε τις σχέσεις με τους πελάτες βασισμένες στην εκτίμηση και την εμπιστοσύνη. Όποια και αν είναι τα σχέδια σας, οι ανάγκες σας, οι προκλήσεις σας, είμαστε εδώ για να δρούμε τη λύση.